Gå på opdagelse i vores menukort, der både er velkendt og alligevel udsøgt anderledes

For i Freias klassiske spisestue nyfortolker vi klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til håndværket, traditionerne og glæden ved god mad.
Vi glæder os til at dele det med dig.

AftEnMenu

Kl. 18:00 – 21:00 tirsdag til lørdag

“Bette Unden”

3 retter 495,-
Inkl. 3 glas vinmenu 750,-

“Stoe Unden”

6 retter 750,-
Inkl. 6 glas vinmenu 1150,-

”BETTE UNDEN”

KAMMUSLING & ASPARGES

Asparges – Kammusling – Dild – Sennepskorn – Vineddike

2018 – White Blend – Cairanne – Les Travers Blanc – Domaine Brusset – Rhone – Frankrig

 

POUSSIN & RABARBER

Poussin – Madagaskarpeber – Rabarber – Jordskok – Brøndkarse

2017 – Blend – Le Volte Dell’Ornellaia – Bolgheri – Italien

 

JORDBÆR & KOLDSKÅL

Jordbær – Crumble – Basilikum – Koldskål – Likør

Vintage 5 years – Madeira – Sweet – Pereira d’Oliveira – Madeira – Portugal

 

”STOE UNDEN”

ÆRTER & RYGEOST

Ærter – Radise – Rygeost – Citron – Rejer

2018 – Chenin Blanc – Vouvray – Guy Saget – Loire – Frankrig

 

KAMMUSLING & ASPARGES

Asparges – Kammusling – Dild – Sennepskorn – Vineddike

2018 – White Blend – Cairanne – Les Travers Blanc – Domaine Brusset – Rhone – Frankrig

 

RØDTUNGE & HYLDEBLOMST

Rødtunge – Hyldeblomst – Nye Kartofler – Peberrod – Karse

2016 – Chardonnay – Cannonball – Sonoma County – USA

 

POUSSIN & RABARBER

Poussin – Peber – Rabarber – Jordskok – Brøndkarse

2017 – Blend – Le Volte Dell’Ornellaia – Bolgheri – Italien

 

OSTE & GARNITURE

Oste – Grøn Tomat – Hyben – Knækbrød – Ahornsirup

2016 – Semillion – Elderton Wines – Barossa Valley – Australien

 

JORDBÆR & KOLDSKÅL

Jordbær – Crumble – Basilikum – Koldskål – Likør

Vintage 5 Years – Madeira – Sweet – Pereira d’Oliveira – Madeira – Portugal

 

Vin & Avec kort