Sommer i Freias Spisestue

Frem til den 10. august kan du nyde vores skønne sommermenu, hvor smagen af sol og sommer er tilsat det helt særlige Freia-twist.

I Freias Spisestue nyder vi de lange lyse aftener, hvor solstrålerne glimter og spejler sig i Alssunds blide bølger. Hele sommeren igennem og frem til den 10. august, står der på alle måder sommer på menuen. Solmodne rabarber, jordbær og hyldeblomster, sønderjyske grønærter, asparges og krydderurter, friskfanget rødtunge og saftige poussiner har alt sammen fundet vej til Freias sal.

Du kan vælge mellem en tre- eller seksretters menu med retter som Ærter & Rygeost, Kammuslinger & Asparges og Rødtunge & Hyldeblomst. Vi har tilsat kendte og elskede sommerklassikere som Jordbær & Koldskål det helt særlige Freia-twist, og du kan nyde smagen af sommer i hver eneste mundfuld, du tager.

Til den sommerlige menu har Jesper Koch sammensat en særlig vinmenu. Hver eneste vin er håndplukket til sommersæsonen, hvor Jesper har hentet vine hjem fra Frankrig, Italien, USA og Australien for at sætte prikken over i’et på Freias menu.

Så glæd dig til at opleve sommerstemningen, hyggen og smagen på Freia. Freia har åbent tirsdag-lørdag, og husk, at det altid er en god ide at booke bord på forhånd, da vi oplever stor søgning til restauranten.

Book bord

Gå på opdagelse i vores menu